نوین فایل

مرجع دانلود فایل های مفید و کمیاب

نوین فایل

مرجع دانلود فایل های مفید و کمیاب

کامپيوتر کامپيوتر

دانلود آنلاین پژوهش مقایسه ای خمریات ابونواس با منوچهری و حافظ

میلاد رفعت | پنجشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۶:۵۶ ب.ظ

کلمات کلیدی : پژوهش مقایسه ای خمریات ابونواس با منوچهری و حافظ , پژوهش مقایسه‌ خمریات ابونواس منوچهری ,حافظ تحقیق پژوهش مقاله پروژه پایان نامه دانلود تحقیق دانلود پژوهش دانلود مقاله دانلود پروژه دانلود پایان نامه


پژوهش مقایسه ای خمریات ابونواس با منوچهری و حافظ

پژوهش مقایسه ای خمریات ابونواس با منوچهری و حافظ

فهرست مطالب:

فصل اول: زندگینامه سه شاعر ........................................................................... 1

-ابونواس........................................................................................... 2

-منوچهری........................................................................................ 6

-حافظ............................................................................................... 8

-پی نوشت فصل اول....................................................................... 12

فصل دوم: باده و اساطیر مربوط به پیدایش آن ............................................... 13

-باده در لغت.................................................................................... 14

-اساطیر مربوط به پیدایش باده....................................................... 15

-پی نوشت فصل دوم...................................................................... 26

فصل سوم: پیشینه ی خمریه سرایی در میان اعراب و ایرانیان......................... 27

-تعریف خمریات.............................................................................. 28

-خمر در شعر جاهلی...................................................................... 28

شاعران جاهلی که به شراب نوشیدن تفاخر می کردند .................. 28

شاعران جاهلی که تا حدودی شراب را وصف می کردند .............. 30

-خمریات در دوره اسلامی(زمان پیامبر و خلفای راشدین)............. 35

-خمریات در دوره اموی................................................................. 36

-وصف باده در اوستا..................................................................... 37

-خمریات در ایران بعد از اسلام...................................................... 39

-خمریات غیر عرفانی....................................................................... 40

-خمریات عرفانی.............................................................................. 43

-مناسبت اصطلاحات خمری با حالت بیخودی، فناورسیدن به وحدت.... 44

-مناسبت اصطلاحات خمری با پخته شدن عارف............................ 46

-مناسبت اصطلاحات خمری با فقر.................................................. 46

-مناسبت اصطلاحات خمری با افشای راز...................................... 47

-مناسبت اصطلاحات خمری با عقل ستیزی.................................... 48

-مناسبت اصطلاحات خمری با غم زدایی........................................ 49

-مناسبت اصطلاحات خمری در مبارزه با ریا کاری....................... 49

-پی نوست فصل سوم..................................................................... 51

فصل چهارم: ریخت و شکل خمریات ابونراس، منوچهری و حافظ.................... 54

-شکل خمریات ابونراس.................................................................. 55

-گرد کردن معانی خمری در یک قصیده واحد................................ 55

-ارتباط معنایی یا وحدت فنی در محور عمودی قصاید.................. 57

-عمیق کردن معانی خمری.............................................................. 57

-مبارزه با سنت های جاهلی اعراب................................................. 59

-داستان پردازی خمری................................................................... 61

-غالب بودن صورت بر محتوا......................................................... 62

-بکار بردن لغات فارسی.................................................................. 64

-بیان عقاید شعوبی.......................................................................... 65

-خمریات منوچهری......................................................................... 66

-ارتباط معنایی یا وحدت فنی در محور عمودی شعر..................... 67

-داستان پردازی.............................................................................. 68

-دوری و بیزاری منوچهری از سنت های جاهلی........................... 70

-غالب بودن صورت بر محتوا......................................................... 70

-خمریات حافظ................................................................................ 71

-پی نوشت فصل چهارم.................................................................. 72

فصل پنجم: مقایسه مضامین خمری ابونواس، منوچهری و حافظ..................... 73

-وصف شراب.................................................................................. 74

-اسامی مشترک............................................................................... 74

-اسامی غیر مشترک........................................................................ 78

-نام هایی که ابونواس برای شراب آورده است.............................. 78

-نام هایی که منوچهری برای شراب آورده است........................... 93

-نام هایی که حافظ برای شراب آورده است.................................. 94

-وصف کیفیت و چگونه نوشیدن شراب.......................................... 99

-وصف قدمت شراب........................................................................ 99

-وصف رنگ شراب ....................................................................... 101

-بوی شراب.................................................................................... 103

-وصف مزه شراب......................................................................... 105

-روشنی شراب............................................................................... 107

-تشبیه شراب به آفتاب................................................................... 108

-تشبیه شراب به چراغ.................................................................... 109

-تشبیه شراب به آتش..................................................................... 109

-تشبیه شراب به شمشیر................................................................ 109

-تشبیه شراب به صبح.................................................................... 110

-شراب خام یا پخته........................................................................ 111

-حباب های شراب.......................................................................... 112

-وصف شراب صاف...................................................................... 113

-تشبیه شراب به اشک.................................................................... 114

-تشبیه شراب به جان..................................................................... 114

-شرایط و چگونگی نوشیدن شراب................................................ 116

-شراب خواری در شب و صبح .................................................... 117

-نوشیدن شراب در فصل بهار....................................................... 119

-شراب نوشیدن در جشن ها واعیاد............................................... 121

- واکنش حکومت ها به شراب نوشی............................................. 124

-جرعه افشاندن بر خاک ................................................................ 128

-به یاد کسی شراب نوشیدن ......................................................... 131

-بانگ نوشانوش............................................................................. 132

-نوشیدن سه جام پیاپی.................................................................. 134

-نوشیدن چهار جام بر اساس چهار طبع....................................... 134

-رطل گران گرفتن.......................................................................... 135

-وصف تاثیر بر نوشنده................................................................. 137

-شراب باعث زدودن غم از نوشنده میشود................................... 137

-شراب قدرت تشخیص نیروی عقل نوشنده را زایل میکند............ 138

-شراب به نوشنده شادی می بخشد............................................... 139

-شراب به جان قوت و نیرو می بخشد........................................... 139

-شراب به نوشنده شجاعت می‌بخشد............................................. 140

-شراب باعث آشکار شدن اسرار نوشنده میشود.......................... 140

-شراب باعث دوری از بخل میشود................................................ 140

-شراب باعث بی خوابی میشود...................................................... 141

-در صورت شراب خوردن زیاد انسان قادر به راه رفتن نیست و باید برای حرکت بر روی شکم بخزد........................................................................................................ 141

-شراب باعث ضعف و سردرد میشود........................................... 142

-شراب باعث میشود نوشنده عرق کرده و چشم ها و گونه هایش به سرخی گرایند    143

-شراب باعث عبوس شدن نوشنده میشود .................................... 144

-وصف آلات شراب نوشی............................................................. 145

-نام آلات پرورش و نوشیدن شراب.............................................. 146

-نام های همسان............................................................................ 146

-نام های غیر همسان..................................................................... 148

-توجه به اساطیر در مورد آفرینش جام ها .................................. 152

-وصف ظروف با اشکال مختلف..................................................... 153

-مانند کردن ظروف شراب به پرندگان.......................................... 154

-جام های منقش............................................................................. 154

-مانند کردن ظرف شراب به چراغ................................................. 155

-مانند کردن ظرف شراب به خوشه پروین.................................... 156

-مانند کردن ظرف شراب به نمازگزار........................................... 156

-وصف خم شراب.......................................................................... 159

-وصف مجلس شراب..................................................................... 161

-وصف ساقی.................................................................................. 162

-نحوه آرایش ساقی........................................................................ 163

-لذت بردن از چشم ساقی.............................................................. 168

-لذت بردن از لب های ساقی.......................................................... 168

-لذت بردن از گونه های ساقی....................................................... 169

-لذت بردن از آب دهان ساقی........................................................ 170

-پیر می فروش............................................................................... 171

-تشخیص........................................................................................ 174

-لذت بردن همه حواس .................................................................. 174

-لذت گرایی..................................................................................... 175

-امیدواری به بخشش خداوند......................................................... 176

-گوش ندادن به نصیحت ناصحان.................................................. 176

-دفن شدن در زیر تاک انگور و یا شسته شدن با باده.................. 177

-استفاده از طنز برای رسوایی زاهدان........................................... 178

-مبارزه با رذیلت های اخلاقی........................................................ 179

-تاثیر فلسفه و عفان بر خمریات ابونواس و حافظ......................... 181

-فرجامین سخن.............................................................................. 184

-همانندی ها از لحاظ توصیفات...................................................... 186

-همانندی ها از لحاظ فکری............................................................ 188

-تفاوت ها از جهت توصیفات.......................................................... 188

-تفاوت ها از جهت فکری................................................................ 188

-پی نوشت فصل پنجم ................................................................... 190

-کتابنامه ........................................................................................ 192

-پیوست شماره 1........................................................................... 198

-پیوست شماره 2........................................................................... 246



  • میلاد رفعت

تحقیق

دانلود تحقیق

دانلود مقاله

دانلود پایان نامه

دانلود پروژه

دانلود پژوهش

مقاله

پایان نامه

پروژه

پژوهش

طرح توجیهی و کارآفرینی ترانس تقویت با ظرفیت 5000 دستگاه در سال

طرح توجیهی و کارآفرینی ترانس تقویت با ظرفیت 5000 دستگاه در سال

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی ترانس تقویت با ظرفیت 5000 دستگاه در سال
پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات

پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات

دانلود پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات
طرح توجیهی کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی صدفی و دکمه ای

طرح توجیهی کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی صدفی و دکمه ای

دانلود طرح توجیهی کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی صدفی و دکمه ای
طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس چاپخانه

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس چاپخانه

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس چاپخانه
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نان فانتزی

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نان فانتزی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نان فانتزی
طرح توجیهی و کارآفرینی احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه
طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس آموزشگاه زبان خارجی

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس آموزشگاه زبان خارجی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس آموزشگاه زبان خارجی
طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس شرکت تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس شرکت تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس شرکت تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا
طرح توجیهی و کارآفرینی احداث کارخانه تولید آرد

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث کارخانه تولید آرد

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی احداث کارخانه تولید آرد
طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس وراه اندازی شركت برنامه ریزی و کنترل پروژه نامداران صنعت

طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس وراه اندازی شركت برنامه ریزی و کنترل پروژه نامداران صنعت

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس وراه اندازی شركت برنامه ریزی و کنترل پروژه نامداران صنعت
طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه تیرچه بلوک

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه تیرچه بلوک

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه تیرچه بلوک
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم از الیاف و ضایعات نساجی

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم از الیاف و ضایعات نساجی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید نخ متوسط تا ضخیم از الیاف و ضایعات نساجی
طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی

طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی پرورش ماهی
طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس کارگاه کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی